Dodano: 2008-11-09 22:31
| Invisible_Martyr napisał(a): |
| Theater of Tragedy - a distance there is |
tez mialem to napisac o.O
badz Vampiria - Forest Of Agony
CARPE NOCTEM***do everything what you want...but please, don't look into my eyes...*** fata viam invenient***"Od muzyki piekniejsza jest tylko cisza"***"a pitiful person, allowing her soul to be manipulated with an illusion called love"
Dodano: 2008-11-09 23:01
hehe... Marsz żałobny Chopina - ale od początku do końca. I Sonatę Księżycową
"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"
Dodano: 2008-11-09 23:02
http://pl.youtube.com/watch?v=CVpnl9V0ctA
lub motyw przewodni z requiem dla snu
Fuck Redemption, Fuck Damnation, Stop being perfect, lets evolve
Dodano: 2008-11-09 23:05
| Drathir napisał(a): |
| [quote:32f1d38ed5="Invisible_Martyr"]Theater of Tragedy - a distance there is |
tez mialem to napisac o.O
badz Vampiria - Forest Of Agony[/quote:32f1d38ed5]
czytasz w myślach czy co?
Dodano: 2008-11-09 23:48
no baa ^^ sam zacny i czcigodny ojciec dyrektor mnie nauczyl xd
CARPE NOCTEM***do everything what you want...but please, don't look into my eyes...*** fata viam invenient***"Od muzyki piekniejsza jest tylko cisza"***"a pitiful person, allowing her soul to be manipulated with an illusion called love"
Dodano: 2008-11-10 01:37
teraz dochodzę do wniosku, że na pewno jeszcze coś Krystyny Prońko.:)
ale może jeszcze zmienię zdanie, do własnego pogrzebu mi nie spiszno, więc...
Dodano: 2008-11-10 09:57
| Invisible_Martyr napisał(a): |
| My dying bride - My wine in silence :) |
Dodano: 2008-11-12 19:17
Venom - Welcome to Hell
W dupie mam motto ;p
Dodano: 2008-11-12 19:53
zapewne z czasem i inne propozycje się nasuną. póki co, na dzień dzisiejszy "repertuar"
closterkeller - zaklęta w marmur
my dying bride - two winters only
forest of shadows - eternal autumn
kilar - [bram stoker's dracula] - the brides & love remembered
niemen - bema pamięci żałobny rapsod
co melancholijnie urzekające w cmentarnych wydźwiękach odcienie muzyki klasycznej / instrumentalnej
Dodano: 2008-11-12 23:18
| SheIsTheDark napisał(a): |
| zapewne z czasem i inne propozycje się nasuną. póki co, na dzień dzisiejszy "repertuar"
closterkeller - zaklęta w marmur my dying bride - two winters only forest of shadows - eternal autumn kilar - [bram stoker's dracula] - the brides & love remembered niemen - bema pamięci żałobny rapsod co melancholijnie urzekające w cmentarnych wydźwiękach odcienie muzyki klasycznej / instrumentalnej |
to mi wygląda na dłuuugi pogrzeb :lol:
"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"
Dodano: 2008-11-12 23:21
bardzo bardzo długi pogrzeb :wink:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2008-12-19 20:51
heh, niech nastanie moda na maratony pogrzebowe
a tak z beczki 'na serio' to tylko propozycje, luźne propozycje, które wpadły do głowy odruchowo, gdybym się dłużej zastanowiła znalazłabym ich o niebo więcej, bardziej różnorodnie [wystarczy w dźwięki wszelako klimatyczne, atmosferyczne, darkambientowe, doomowe, gotyckie (...) się wgłębić, by wynaleźć morze tytułów] - nie oczekuję pełnometrażowego koncertu :D i tak wiadomo, iż w rzeczywistości skończy się na szybkim obrządku, i do palenia. a później jedną część popiołu do urny, drugą rozsypaną niech wiatr porwie.. mam nadzieję iż znajdę miejsce, które tak mnie oczaruje, by je wybrać do tegóż celu. :roll: a może bombę atomową spuszczą, i takie "rozterki" przestaną mieć sens. :wink: Itd itd itd.
Pozdrawiam.
(;
Dodano: 2008-12-19 20:55
no moim pogrzebie smutno byc nie moze wiec moze jakies reggae??:D ... tak czy inaczej cos pozytywnego
... Dodano: 2008-12-20 04:29
npogrzebowe to już wcześniej pisałam. Teraz doszłam jeszcze do wniosku, że na stypie ma być impreza i tańczenie na stołach ^^
Re: ... Dodano: 2008-12-20 09:53
| Hipotermia napisał(a): |
| npogrzebowe to już wcześniej pisałam. Teraz doszłam jeszcze do wniosku, że na stypie ma być impreza i tańczenie na stołach ^^ |
I będzie po stołach jak się wszystko skończy :wink:
carpe diem
Dodano: 2008-12-20 10:48
Po stołach tańczyć? xD W sumie fajna by była stypa xD
Ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić np. moją rodzinę śmiejącą się z mojej śmierci, ale pewnie jakbym pomyślał to napisałbym w testamencie, żeby na moim pogrzebie zaprosić jakąś black metalową kapele xD
Ludzie klimatowi = pogo xD
Ale się rozmarzyłem xD
"Dracofobijna przypadłość Moongrowasydy"
Dodano: 2008-12-20 18:22
| Drac-Moongroow napisał(a): |
| Po stołach tańczyć? xD W sumie fajna by była stypa xD
Ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić np. moją rodzinę śmiejącą się z mojej śmierci, ale pewnie jakbym pomyślał to napisałbym w testamencie, żeby na moim pogrzebie zaprosić jakąś black metalową kapele xD Ludzie klimatowi = pogo xD Ale się rozmarzyłem xD |
Sąsiedzi zapamiętaliby do końca życia taką stypę :lol:
carpe diem
Dodano: 2008-12-20 23:29
| black_heart napisał(a): |
| [quote:f5f12e5230="Drac-Moongroow"]Po stołach tańczyć? xD W sumie fajna by była stypa xD
Ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić np. moją rodzinę śmiejącą się z mojej śmierci, ale pewnie jakbym pomyślał to napisałbym w testamencie, żeby na moim pogrzebie zaprosić jakąś black metalową kapele xD Ludzie klimatowi = pogo xD Ale się rozmarzyłem xD |
Sąsiedzi zapamiętaliby do końca życia taką stypę :lol:[/quote:f5f12e5230]
Moja matka (jakby się tak złożyło, że by mnie przeżyła) nie zdziwiła by się takim pomysłem:) Nawet by pewnie zrozumiała i zaakceptowała.
Z resztą rodziny byłby problem.
A co, mają płakać? Na cholerę, niech mnie pamiętają, taką, jaka byłam za życia, a nie sztywnego trupa xD
xD Dodano: 2008-12-21 14:52
Stypa była by oryginalna xD W sumie to tylko moja siostra by zaakceptowała taką stypę xD
Oryginalne Dodano: 2008-12-21 21:23
Oryginalne w 100% ^^
Stypa inna niż pozostałe... a jak wyglądałby pogrzeb? xD